Plassende Vrouwen

Lekkere dames pissen overal waar ze maar kunnen! Midden op straat zeiken, urineren in het bos, langs de kant van de weg pissen en in het park laten ze hun gouden vocht schaamteloos uit hun natte kutjes lopen!

Stiekem filmen tijdens plasje

Een leuke, blonde vrouw brengt haar middag door aan zee en ze moet plassen! Ze kan geen toilet vinden en kijkt daarom liever even om zich heen of ze niemand ziet en gaat dan door de knieŽn om te plassen!

Midden in een park plassen

Het is koud en in het park waar deze mevrouw moet wachten op een afspraak is geen toilet! Natuurlijk moet ze op dat moment plassen en daar er geen opties zijn, doet ze het ter plaatse op de grond!

Zijn vrouwtje plast voor cam

Ze vindt het wel spannend om haar poesje te tonen voor de home camera van haar partner en ze wordt helemaal geil als ze dan ook nog eens even fijn gaat plassen! Bedankt voor het uploaden, meneer!

Langs de weg even plassen

Het is vrij rustig op straat, dus als ze even een plasje doet langs de weg, zal ze toch niemand kwaad doen? Zo denkt deze dame en gelijk heeft ze! Integendeel: ze doet de cameraman er zelfs plezier mee!

Brunette pist lekker in zee

Een lekkere brunette moet plassen en vindt dat ze haar urine zo de zee in kan laten stromen! Dat de camera aanstaat en alles vastlegt, maakt haar niets uit! Dat het filmpje op internet staat, waarschijnlijk wel!

Betrapt op plassen in de stad

Midden in de stad wordt een meisje betrapt op wildplassen! Ze kan er ook niets aan doen! Ze moest zo nodig en er wat geen WC in de buurt! Achter een auto verstopt ze zich, maar werd toch gefilmd!

In het openbaar pist zij

In de stromende regen treffen we een vrouw die moet plassen! Ze is radeloos en weet dat er geen toilet in de buurt is! Midden op de parkeerplaats zakt ze dan maar door haar knieŽn en gaat daar gewoon pissen!

Plassen waar ze zin heeft

Een mooie dame met een veel te kort rokje moet plassen en ze neemt niet eens de moeite om de bosjes, naast haar, in te duiken! Nee, gewoon midden op het pad laat ze haar warme plasje maar lopen!

Lekker plassen in het bos

Haar vriendje vond het wel geil om zijn vriendin even te filmen, terwijl ze tegen een boom aan het pissen is en wat nadruppelt, maar ze vertrouwde hem nog zo dat hij het filmpje niet online zou gaan zetten!

Buiten in een park urineren

Een vrouw in een park wordt gevolgd met een camera, omdat ze iets van plan is! Achter een bosje gaat ze door de knieŽn en opent haar poesje om keihard in het groene gras haar urine te spuiten!

Midden op straat urineert ze

Alsof het de normaalste zaak ter wereld is! Een blonde dame loopt over straat en moet zeiken! Ze kijkt even om zich heen en besluit dan om daar tegen de eerste de beste boom aan haar plasje te doen!

Plassende vrouw langs weg

Op deze regenachtige dag op een verlaten weg is er natuurlijk geen WC te bekennen en deze roodharige dame doet het dan maar voor een auto! Iedereen kan haar nu lekker zien urineren! Inclusief wij!